Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Portes obertes als centres educatius: Arrenca la campanya de preinscripció i matrícula 2015-2016

26 de febrer de 2015L'Escola Marinada és la primera en mostrar el centre a les famílies, aquest proper dissabte 28 de febrer

 

 

Les escoles i l'institut públic de Palau-solità i Plegamans inicien la campanya de preinscripció i matrícula per al curs 2015-2016. El tret de sortida el marquen les jornades de portes obertes, per tal que les famílies puguin conèixer els centres abans d'iniciar el procés.

 

El calendari de portes obertes és el següent:

Del 10 al 17 de març del 2015 s'obre el període per presentar la preinscricpió al centres d'educació infantil (P3, P4 i P5), primària i ESO. Cada alumne/a s'ha de preinscriure al centre que es tria en primera opció. A l'hora d'adjudicar les places es valoren diversos criteris. Entre aquests, cal comptar la proximitat del centre respecte al domicili de l'alumne/a o en relació al lloc de treball de la persona sol·licitant. El període de matriculació va del 8 al 12 de juny del 2015 (educació infantil, primària i 1r d'ESO).

 

Es pot consultar el calendari complet del procés i tota la informació que cal saber per formalitzar la preinscripció i la matrícula a Curs 2015-2016, preinscripció i matrícula (enllaç adjunt).


Imatges relacionades

  • Aula d'una de les escoles de Palau-solità i Plegamans.

    Aula d'una de les escoles de Palau-solità i Plegamans.

  • Passadís d'una de les escoles de Palau-solità i Plegamans.

    Passadís d'una de les escoles de Palau-solità i Plegamans.

Enllaços relacionats