Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre

Concert de les cançons del conte 'Història del nostre temps' i per celebrar el 25è aniversari de l'Escola de Música

12 de març de 2015El pavelló d'esports acull aquest diumenge una cantata amb narració i cant coral interpretat per uns 200 alumnes de la vila

 

 

Aquest proper diumenge, 15 de març, el Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor serà l'escenari del concert del conte musicat 'Història del nostre temps', un projecte educatiu i cultural que explica les aventures del Genís i la Maria. Són dos personatges que viatgen a través del temps i de la història, el patrimoni i les llegendes de Palau-solità i Plegamans. Aquest concert es converteix, a més, en l’acte que dóna inici a la celebració del 25è aniversari de l'Escola Municipal de Música.

 

El concert serà doble, ja que s'interpretarà en dues sessions, la primera a les 18.00h i la segona a les 19.30h. L'aforament és limitat per qüestions de seguretat. Per aquest motiu, només s'hi pot assistir amb entrada, que cal sol·licitar a l'Escola de Música.

 

L’acte serà més que un concert, ja que també hi haurà la narració del text original del conte, escrit per Iolanda Blesas i Susanna Lloret, de l'Associació Taller de les Arts.

 

Durant el concert s'interpretaran les cançons del conte musicat 'Història del nostre temps', un projecte educatiu i cultural creat per l'Associació del Taller de les Arts que ha comptat amb la participació de professors i alumnes de l'Escola de Música a l'hora de fer les composicions musicals, les lletres de les cançons i la interpretació musical i coral, si bé també hi posen les seves veus alumnes de les escoles de primària del municipi. En el concert hi participen també la Colla de Geganters i Grallers, Teia Moner, Meri's Modern Dancers i l'Associació Teatral Farrigo-Farrago.


Imatges relacionades

  • El Genís i la Maria, personatges de 'Història del nostre temps'

    El Genís i la Maria, personatges de 'Història del nostre temps'

Documentació adjunta