Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Una cinquantena d'alumnes de l'Escola Palau visiten l'Ajuntament

17 d'abril de 2015Els alumnes de 3r de primària de l'Escola Palau, 54 en total, han visitat aquest matí la Casa Consistorial. Ho han fet repartits en dos grups. Els han rebut Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Joan Carles Tinoco, Tinent d'Alcaldia d'Educació i Cultura, i Carme Sanz, Tinenta d'Alcaldia i regidora de Festes i Manteniment d'Espais Públics, entre altres àrees

 

La visita amb cadascun dels dos grups ha començat a la Sala de Plens, on han escoltat una explicació del funcionament de la institució i com la ciutadania escull els regidors i regidores que formen el Ple Municipal i com aquest designa l'Alcalde o Alcaldessa, que és qui té la responsabilitat de formar govern. En el torn de preguntes, els nens i nenes d'ambdós grups han fet propostes i suggeriments sobre diverses qüestions, si bé han dedicat una atenció especial als parcs, els equipaments esportius i les escoles.

 

Una de les alumnes, però, ha preguntat directament quan s'abaixaran els impostos. L'Alcaldessa ha respost que en aquests darrers anys l'Ajuntament ha fet esforços econòmics i n'ha congelat alguns, però també ha volgut explicar que sense impostos no es podrien tenir serveis públics ni equipaments com el pavelló. També hi ha hagut temps per a curiositats personals, com ara les raons que han fet que l'Alcaldessa i el regidor i la regidora presents hagin volgut representar la ciutadania.

 

Després d'aquesta mena de sessió plenària infantil, tots els alumnes han fet una visita per diferents dependències municipals: les àrees d'Alcaldia, Economia, Administració i Intervenció així com la Sala del Comú, on el quadre de Manel Zorrilla i Giné que representa la vila ha tornat a despertar la curiositat dels alumnes. Han gaudit identificant edificis, muntanyes i monuments. Al final, i com ja és costum, tots els participants han posat a l'escala de l'edifici per fer la fotografia de grup.


Imatges relacionades

 • Alumnes de l'Escola Palau a la Sala de Plens i acompanyats per Carme Sanz, Teresa Padrós i Joan Carles Tinoco.

  Alumnes de l'Escola Palau a la Sala de Plens i acompanyats per Carme Sanz, Teresa Padrós i Joan Carles Tinoco.

 • Alumnes de l'Escola Palau admiren el quadre de Zorrilla, amb Padrós i Sanz.

  Alumnes de l'Escola Palau admiren el quadre de Zorrilla, amb Padrós i Sanz.

 • El regidor J. C. Tinoco explica les tasques que es fan a l'àrea d'Administració, Economia i Intervenció.

  El regidor J. C. Tinoco explica les tasques que es fan a l'àrea d'Administració, Economia i Intervenció.

 • Foto a l'escala amb el 1r grup de l'Escola Palau, amb Sanz, Tinoco i Padrós.

  Foto a l'escala amb el 1r grup de l'Escola Palau, amb Sanz, Tinoco i Padrós.

 • Foto a l'escala amb el 2n grup de l'Escola Palau, amb Sanz, Tinoco i Padrós.

  Foto a l'escala amb el 2n grup de l'Escola Palau, amb Sanz, Tinoco i Padrós.

Enllaços relacionats