Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

La vila ja compta amb un Pla d'Educació consensuat, partipatiu i de llarg recorregut

14 de maig de 2015#educa16 està disponible al web municipal, on també s'han renovat els continguts relacionats amb l'educació

 

Palau-solità i Plegamans s'ha dotat amb el Pla Local d'Educació #educa16, que s'ha elaborat amb el treball conjunt de pares i mares d'alumnes, professorat, representants dels grups polítics, estudiants i personal tècnic de l'Ajuntament. "Cal agrair la participació voluntària de tota la comunitat educativa, que hi ha aportat idees des de la crítica constructiva", va destacar Joan Carles Tinoco, Tinent d'Alcaldia d'Educació i Cultura en presentar el Pla #educa16 al darrer Ple Municipal, on es va aprovar amb el vot favorable de tots els grups. El Pla està disponible a l'apartat d'Educació del web www.palauplegamans.cat, on també s'han renovat continguts de l'àrea, com la relacionada amb els centres, projectes i formació permanent.

 

El Pla Local d'Educació s'anomena #educa16 perquè ha nascut amb la voluntat de tenir una vigència de 16 anys, que és el mateix temps que té de durada l'educació formal, des de les escoles bressol i fins finalitzar l'ESO. Amb tot, el pla va més enllà d'aquesta etapa, ja que abasta l'educació postobligatòria, la permanent, la no reglada i la que oferten entitats i associacions. "Veurem accions que s'adrecen a totes les franges d'edat", va avançar Tinoco al darrer Ple. Així, #educa16 recull accions i programes flexibles que es puguin adaptar a la idiosincràsia de cada curs i que optimin els recursos del poble sobre l'educació.

 

El pla s'estructura en 6 eixos i en cadascun d'ells es detallen objectius i accions concretes per dur a terme. Els 6 eixos són:

  • Orientació professional i socioeducativa
  • Formació permanent
  • Vinculació entre educació i entorn
  • Millorar el treball en xarxa entre agents educatius
  • Suport a la tasca educativa de les famílies
  • Planificació de millores i reorganització dels equipaments educatius

El Pla Local d'Educació #educa16 ha estat elaborat per l'Ajuntament amb la col·laboració tècnica i econòmica de la Diputació de Barcelona i la participació activa de la comunitat educativa de la vila.


Imatges relacionades

  • Presentació del Pla Local d'Educació #educa16 a la comunitat educativa, el passat febrer.

    Presentació del Pla Local d'Educació #educa16 a la comunitat educativa, el passat febrer.

Enllaços relacionats