Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol

Inscripcions obertes al curs per treballar com a auxiliar d'educació especial

2 de novembre de 2015 

S'adreça a joves d'entre 18 i 29 anys, que obtindran un certificat de vetllador o vetlladora

 

L'Espai Jove l'Escorxador manté obertes les inscripcions d'un curs d'auxiliar d'educació especial, professió també coneguda com a vetllador o vetlladora, per a joves d'entre 18 i 29 anys. El curs té un preu de 10€ i es realitzarà de forma intensiva, els caps de setmana compresos entre el 14 de novembre i el 5 de desembre. Cal inscriure-s'hi a joventut@palauplegamans.cat o presencialment, de dilluns a divendres, de 16 a 20h, a l'Escorxador.

 

"Animem els i les joves que tenen interès en treballar en l'àmbit de l'educació a aprofitar aquest curs", destaca Marc Sanabria, regidor de Joventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. De fet, aquesta formació habilita per treballar en l'acompanyament educatiu d'infants i joves que tinguin necessitats especials, ja sigui per limitacions físiques o psíquiques. Aquesta figura professional ajuda l'alumnat en etapes que van des de l'educació infantil i fins a secundària. Es considera també un bon complement per a aquelles persones que treballen com a monitors o monitores.

 

La durada del curs és de 40 hores. Les sessions es realitzen els dissabtes (de 10 a 14h i de 15.30 a 19.30h) i diumenges (de 10 a 14h) entre el 14 de novembre i el 5 de desembre, a l'Escola Josep M. Folch i Torres. S'abordaran els següents continguts:

  • Pedagogia diferencial.
  • Educació emocional.
  • L'autonomia.
  • La importància d'allò quotidià.
  • Estratègies de comunicació amb infants.
  • Activitats i recursos.

Imatges relacionades

  • Escola Josep M. Folch i Torres.

    Escola Josep M. Folch i Torres.

Enllaços relacionats