Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre

Un grup d’alumnes de l’Escola Can Periquet visita l’Ajuntament

27 de gener de 2016Un grup de 25 alumnes de 4t de primària de l’Escola Can Periquet ha visitat aquest matí l’Ajuntament. Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, i Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia, han fet d’amfitriones per als nens i nenes.

 

La primera part de la visita s’ha desenvolupat a la Sala de Plens, on els i les alumnes han fet tota mena de preguntes sobre el funcionament de la institució, la tasca del govern i dels regidors i regidores, curiositats sobre la vila… A banda, han pogut expressar les qüestions que els agraden del poble i aquelles que no tant. S’han mostrat especialment crítics amb l’incivisme d’algunes persones, especialment pel que fa les persones que no recullen els excrements de les seves mascotes o les que embruten i malmeten parets i mobiliari urbà.

 

Després d’aquesta mena de sessió plenària infantil, el grup ha visitat diverses dependències de l’Ajuntament, com l’àrea administrativa i econòmica, el despatx d’Alcaldia o la Sala del Comú. Al final, i com ja és tradició, visitants i amfitriones han posat per la fotografia de record a les escales de la Casa Consistorial i davant la façana de l’edifici.

 


Imatges relacionades

  • 160127 visita canperiquet escala

    160127 visita canperiquet escala

  • 160127 visita canperiquet salaplens

    160127 visita canperiquet salaplens

  • 160127 visita canperiquet placavila

    160127 visita canperiquet placavila

Enllaços relacionats