Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Helena Muñoz, de l’Escola Can Cladellas, guanya el Concurs de Dibuix CASSA

9 de març de 2016Més de 300 estudiants de Palau-solità i Plegamans de diferents edats participen aquest curs escolar en el programa educatiu de CASSA, l’EDUCASSA

 

Helena Muñoz, de l’Escola Can Cladellas, ha estat la guanyadora del Concurs de Dibuix a Palau-solità i Plegamans. El segon premi ha estat per a la Mariona Méndez, de l’Escola Palau. El jurat ha atorgat també 3 accèssits, per a Marcos Pereira, Lorena Martínez i Daniela De Blas. El primer premi guanya una bicicleta i el segon, un patinet. Els accèssits s’emporten uns altaveus bluetooth. L’escola del primer premi, Can Cladellas, rep un val per a material escolar. I tots els finalistes, un detall sorpresa.

 

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc el 2 de març, a l’Auditori de Can Cortès. Van lliurar-los Josep M. Manyosa, gerent de concessions de CASSA, Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, i Carmen Cabeza, 1a Tinenta d’Alcaldia i regidora d’Educació. Tots ells van felicitar les escoles i els i les alumnes que han participat.

 

Aquesta és la 16a edició dels premis a Palau-solità i Plegamans. És la iniciativa que posa el punt i final al programa educatiu que porta a terme de manera gratuïta a les escoles del municipi: l’EDUCASSA. Durant tot el curs escolar, més de 150 estudiants del municipi han participat en una de les tres activitats incloses al programa: ‘El gran camí de l’aigua’ (de 3 a 5 anys), on s’introdueix el món de l’aigua als més petits i petites mitjançant jocs i un conte; ‘L’aigua que bevem’ (de 6 a 9 anys), on s’explica el servei municipal d’aigües; i ‘El recorregut de l’aigua: des del lavabo fins al riu’ (de 10 a 14 anys), que inclou una visita a la planta depuradora d’aigües residuals de Sabadell Riu Ripoll i es porta a terme l’activitat experimental ‘El laboratori d’EDUCASSA’. Són precisament els alumnes assistents a aquesta última activitat els que poden participar al Concurs de Dibuix.

 

Enguany, al Concurs de Dibuix CASSA han participat una quarantena d’escoles dels municipis de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Sant Quirze del Vallès. El Concurs de Dibuix CASSA és una de les iniciatives de conscienciació mediambiental més arrelades en els municipis vallesans on CASSA gestiona el servei municipal d’aigües. Aquest curs escolar, el jurat del Concurs de Dibuix ha estat format per Ricard Calvo, pintor i membre de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell; Engràcia Torrella, directora del Museu d’Art de Sabadell i Carles Cascón, periodista especialitzat en cultura.

 

El programa educatiu mediambiental EDUCASSA té una trajectòria de 29 anys i és una de les activitats formatives sobre educació ambiental més arrelades al Vallès. En l’edició anterior, 2014-15, van participar més de 8.400 alumnes.

 

Nota de premsa adaptada a partir de la difosa per CASSA.


Imatges relacionades

  • Entrega de premis del Concurs de Dibuix de CASSA.

    Entrega de premis del Concurs de Dibuix de CASSA.

Enllaços relacionats