Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Alumnes de l’Escola Folch i Torres visiten l’Ajuntament

16 de març de 2016Els i les alumnes de 3r de primària de l’Escola Josep Maria Folch i Torres, 25 en total, van visitar ahir l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. L’Alcaldessa Teresa Padrós, les regidores Carme Sanz i Laura Navarro i el regidor Miquel Rovira van rebre els nens i nenes i les seves professores per explicar-los el funcionament de la institució i ensenyar-los la Casa Consistorial.

 

Per començar, els i les alumnes van ocupar la Sala Plens, on van fer tota mena de preguntes, molt preparades i interessants. Van consultar quines coses es volen millorar al poble, quan estarà acabada la nova Biblioteca Municipal, com es reparen els carrers, la dificultat a l’hora d’organitzar festes, quants parcs i comerços hi ha al poble... També es van interessar per la història de l’Ajuntament o les dificultats en les tasques de l’Alcaldessa.

 

També hi va haver temps perquè l’alumnat expressés les seves opinions. El que més els agrada del poble és el pavelló d’esports, els parcs i jardins, el Castell de Plegamans i la seva escola. La visita va acabar amb la ja tradicional foto de família a les escales de la Casa Consistorial.

 

 


Imatges relacionades

 • 160317 visitaajuntament folchtorres

  160317 visitaajuntament folchtorres

 • 160317 visitaajuntament folchtorres salaplens

  160317 visitaajuntament folchtorres salaplens

 • 160317 visitaajuntament folchtorres salacomu

  160317 visitaajuntament folchtorres salacomu

 • 160317 visitaajuntament folchtorres obsequi

  160317 visitaajuntament folchtorres obsequi