Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

Places disponibles al taller de ‘Música per a nadons’

8 d'abril de 2016L’Escola Municipal de Música manté obertes les inscripcions a l’edició d’aquesta primavera del taller ‘Música per a nadons’. Aquest taller fa que els nens i nenes de fins a 3 anys gaudeixin de la música i aprenguin junt amb les seves famílies.

 

El taller complet són 10 sessions. Hi ha tres grups diferents, amb activitats adaptades a l’edat dels nadons:

  • Nadons A : de 0 a 18 mesos.
  • Nadons B: de 18 mesos a 2 anys (P2)
  • Nadons C: 3 anys (P3)

Per obtenir més informació, cal posar-se en contacte amb l’Escola Municipal de Música, al número de telèfon 93.864.98.32 (de dilluns a divendres, de 15 a 21h) o a l’adreça electrònica emmpspl@gmail.com.

 

Tal i com va explicar Anna Torrents, professora del taller, al magazín ‘El meu carrer’ de Ràdio Palau, ‘Música per a nadons’ persegueix “un aprenentatge que serà un recurs per a les famílies de cara al joc i al desenvolupament dels infants, ja sigui pel que al moviment, a la memòria a la parla… Permet aprenentatges molt rics”. Així, i segons Torrents, les sessions combinen audicions de cançons, jocs musicals que estimulen la dansa i el moviment amb elements com pilotes i moltes altres activitats, sempre adaptades a l’edat dels infants de cada grup i al desenvolupament de cada sessió.


Imatges relacionades

  • Fragment del cartell de 'Música per a nadons'.

    Fragment del cartell de 'Música per a nadons'.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats