Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Alumnes de 3r de primària de l’Escola Palau visiten l’Ajuntament

12 d'abril de 2016Un total de 52 alumnes de 3r de primària de l’Escola Palau han visitat l’Ajuntament aquest matí. Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, i Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia i regidora de diverses àrees, han fet d’amfitriones als i les estudiants, que han completat la visita a l’Ajuntament en dos torns.

 

Com ja és habitual en aquestes visites, ambdós grups han començat el circuit per la Casa Consistorial a la Sala de Plens. Allà han fet tota mena de preguntes i han expressat les seves opinions, sobre el poble i sobre la institució. Els ha despertat molta curiositat la tasca dels regidors i regidores i si la vocació de representar la ciutadania sorgeix a la infància o ja en edat adulta. Sobre el poble han expressat, a grans trets, que els agraden molt els parcs i jardins, els equipaments esportius i l’entorn boscós. En canvi, censuren l’actitud incívica d’algunes persones, especialment pel que fa a l’abandonament d’excrements de gossos al carrer o de deixalles.

 

La visita per a tots els nens i nenes ha continuat al despatx d’Alcaldia i a la Sala del Comú. Allà, el quadre de Zorrilla que representa el poble a principis dels anys 80 s’ha convertit en un joc en el que l’alumnat prova d’endevinar edificis i elements del paisatge, així com detectar els canvis que hi ha hagut després de més de 30 anys. Al final, i com a tradició, els i les alumnes han posat per a la foto de família a les escales de l’edifici.

 


Imatges relacionades

 • 160412 visita escolapalau salacomu

  160412 visita escolapalau salacomu

 • 160412 visita escolapalau escales grup2

  160412 visita escolapalau escales grup2

 • 160412 visita escolapalau escales grup1

  160412 visita escolapalau escales grup1

 • 160412 visita escolapalau alcaldia

  160412 visita escolapalau alcaldia

Enllaços relacionats