Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre

Uns 200 nens i nenes aprenen educació viària a través de la màgia i el teatre

9 de maig de 2016Els i les alumnes de 1r de primària de totes les escoles de la vila, uns 200 nens i nenes, han acudit aquest matí al Teatre de la Vila per gaudir de l’espectacle ‘Passem-ho bé!’ del Mag Selvin. Aquesta divertida sessió de màgia i teatre forma part del programa d’Educació Viària que realitza la Policia Local de Palau-solità i Plegamans, amb activitats i continguts adaptats a tot l’alumnat dels centres educatius de la vila, des de l’educació primària i fins a secundària i el PFI.

 

Els agents de l’equip d’Educació Viària de la Policia Local destaquen que espectacles com el del Mag Selvin, així com el de Ruskus Patruskus, són molt profitosos perquè els nens i nenes interioritzin les normes de trànsit i altres conceptes cabdals a l’hora d’evitar riscos. El fet de programar aquests espectacles en el darrer trimestre del grup serveix perquè retinguin els conceptes durant l’estiu.

 

Ja fa 27 anys que la Policia Local realitza el programa d’Educació viària, que combina sessions teòriques i xerrades. Entre les activitats, a més dels espectacles teatrals, també es fan visites a la comissaria, sortides en bicicleta, xerrades amb víctimes d’accident de trànsit o excursions a les instal·lacions de Jané Crash Test, entre altres.


Imatges relacionades

  • 160508 eduacioviaria magselvin 02

    160508 eduacioviaria magselvin 02

  • 160508 eduacioviaria magselvin 01

    160508 eduacioviaria magselvin 01