Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre

Una trentena de professionals participen en la 3a Jornada d’Escoles d’Adults

23 de maig de 2016Aquest matí s’ha celebrat a l’Espai Jove l’Escorxador la 3a Jornada d’Escoles d’Adults, que organitza l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per tal que els i les professionals d’aquests centres educatius debatin sobre experiències i bones pràctiques.

 

A banda dels professors de l’Escola d’Adults local, hi han acudit una trentena de docents de diversos municipis: Caldes de Montbui, Sentmenat, Polinyà, Castellar del Vallès, Lliçà de Vall, Santa Perpètua de Mogoda, la Llagosta i Montmeló. També hi han assistit els regidors de l’àrea en qüestió de dos consistoris, de Sentmenat i de Lliçà de Vall –Montserrat Rueda i Xavier Serrate, respectivament-, així com la coordinadora dels serveis educatius del Vallès Occidental VIII, Dolors Arumí.

 

La xerrada-col·loqui que ha obert la jornada ha anat a càrrec de Cesc Notó, professor, escriptor i membre de l’equip de convivència de l’ICE de la UAB. Han tractat temes com la competència social, habilitats cognitives, gestió de conflictes, les pors i els recursos i l’alumnat ‘real’, entre altres. A la segona part totes les persones assistents han pogut exposar situacions reals de conflictes a l’aula, compartint possibles respostes, l’eficàcia d’aquestes i les conseqüències que poden tenir. La jornada s’ha desenvolupat de forma molt participativa i satisfactòria per als professionals.


Imatges relacionades

  • 3a Jornada d'Escola d'Adults.

    3a Jornada d'Escola d'Adults.

Enllaços relacionats