Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol

Fòrum d’Educació obert a tothom, demà, 5 de juliol, a les 18.30h, a Can Cortès

4 de juliol de 2016L’Ajuntament organitza per segon any consecutiu el Fòrum d’Educació, que s’adreça a tota la ciutadania del municipi. Hi participaran representants de la comunitat educativa, com docents, alumnes, mares i pares... Tanmateix s’incideix en el fet que és una jornada participativa d’interès per a totes les persones, ja que s’abordaran qüestions de formació permanent, per a adults, professional, socioeducativa, artística, esportiva, del món associatiu...

 

El Pla Local d’Educació #Educa16 tornarà a tenir un paper central, ja que s’informarà sobre els avenços que s’han dut a terme en aquest any respecte al seu desplegament. #Educa16 es va aprovar l’any passat, culminant un procés d’elaboració en què va participar-hi la comunitat educativa junt amb l’Ajuntament i els grups polítics, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Amb una vigència de 16 anys, #Educa16 diagnostica la situació de l’educació a la vila, estableix accions concretes estructurades en 6 eixos i defineix els actors que les duen a terme.

 

A més, i entre altres temes, es presentarà un nou projecte, impulsat per l’associació Coeducacció, que implantaran les escoles bressol municipals a partir del proper curs, per inculcar l’educació igualitària entre nens i nenes des d’aquesta primera etapa.


Imatges relacionades

  • Fòrum d'Educació 2015. Presentació del Pla Local d'Educació #Educa16.

    Fòrum d'Educació 2015. Presentació del Pla Local d'Educació #Educa16.

  • Fòrum d'Educació 2015. Taula rodona sobre els grups de mediació de l'Institut Ramon Casas i Carbó.

    Fòrum d'Educació 2015. Taula rodona sobre els grups de mediació de l'Institut Ramon Casas i Carbó.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats