Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Dimecres vinent, 22 de març, es presenta el nou institut públic de la vila: Can Periquet

17 de març de 2017Al setembre comença la transició d’aquest equipament, que es transforma d’escola a un nou Centre d’Educació Secundària

 

El proper dimecres 22 de març es presenta el nou Centre d’Educació Secundària Can Periquet, que a partir del proper curs 2017-2018 serà el segon institut públic de la vila.

 

La presentació tindrà lloc a les 18.00h a l’Auditori de la Masia de Can Cortès. Es recomana confirmar l’assistència enviant un correu electrònic amb l’assumpte ‘Projecte Can Periquet’ a educacio@palauplegamans.cat.

 

L’acte és obert a tothom, especialment a les famílies dels i les alumnes que el curs que ve estudiaran 1r d’ESO. Can Periquet s’estrenarà com a Centre d’Educació Secundària amb dos grups de 1r d’ESO. Es preveu que gran part de l’alumnat sigui el que actualment estudia 6è de primària a l’Escola Can Periquet, si bé hi haurà places disponibles per a nois i noies que provinguin d’altres col·legis.

 

S’explicarà el projecte arquitectònic i les obres que ampliaran i adaptaran l’escola per convertir-se en Centre d’Educació Secundària. També es podrà conèixer el projecte educatiu i l’equip directiu del nou institut. Es tracta de Montse Pedrol i Gemma Corderas, que actualment són professores de l’Institut Ramon Casas i Carbó.

 

Can Periquet anirà desapareixent com a escola i convertint-se en institut d’ESO a mesura que els nens i nenes que ara hi estudien creixin i acabin la primària. És a dir, durant els anys de transició serà alhora una escola i un Centre d’Educació Secundària. La conversió de Can Periquet en institut d’ESO va ser, a finals del 2014, una notícia agredolça per a la comunitat educativa del municipi i per a l'Ajuntament.

 

D’una banda, aquesta mesura permetrà alleugerir la saturació del fins ara únic institut públic de la vila, el Ramon Casas i Carbó. De l’altra, l'aposta consensuada a nivell local era convertir Can Periquet en un institut escola de forma permanent. És a dir, que hi estudiessin alumnes de 3 a 16 anys (educació infantil, primària i secundària) en tots els cursos.


Imatges relacionades

  • L'Escola Can Periquet es transforma en el nou Centre d'Educació Secundària Can Periquet.

    L'Escola Can Periquet es transforma en el nou Centre d'Educació Secundària Can Periquet.