Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol

L’alumnat del PFI finalitza el curs a l’acte comarcal d’entrega de diplomes

16 de juny de 2017L’alumnat i el professorat del Programa de Formació i Inserció (PFI) de Palau-solità i Plegamans han assistit aquest dimecres a l’acte de cloenda del curs 2016-2017, organitzat pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

Un total de 21 joves han realitzat el PFI a Palau-solità i Plegamans en aquest curs. Ho han fet en dues branques professionals: Instal·lació i manteniment d’electricitat, aigua i gas, d’una banda; i Comerç i atenció al públic, de l’altra.

 

Els i les joves van ser rebuts per la Directora dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, M. Carme Vigués i pel Secretari General de la Formació professional, Melcior Arcarons, que els va felicitar per l’esforç fet durant el curs i per haver reemprès el seu itinerari formatiu. Els va encoratjar a seguir formant-se per adaptar-se a les necessitats del món laboral actual i futur.

 

A l’acte, dut a terme al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, hi va ser convidat tot l’alumnat dels diferents PFI del Vallès Occidental. Tots els nois i noies van rebre el seu diploma de mans de les autoritats en matèria de Formació Professional de la Delegació Territorial.

 

 

 


Imatges relacionades

  • Alumnat i professorat del PFI de Palau-solità i Plegamans del curs 2016-2017.

    Alumnat i professorat del PFI de Palau-solità i Plegamans del curs 2016-2017.