Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre

Obert el període de preinscripció de les escoles bressol municipals

2 de maig de 2018La presentació de sol·licituds es pot realitzar del 2 a l’11 de maig

 

Les jornades de portes obertes tindran lloc el 3 (EB Patufet) i el 5 de maig (EB el Sol)

 

Les dues escoles bressol municipals, Patufet i el Sol, inicien, avui, el seu període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2018-2019. Fins a l’11 de maig, es poden presentar les sol·licituds a l’escola bressol triada. El formulari, que també estarà disponible als centres, es pot descarregar i emplenar prèviament. L’horari d’atenció al públic dels dos centres és de dilluns a divendres, de 9 a 10.30 h, i els dimarts i dijous, de 15 a 16.30 h. La formalització de la matrícula es portarà a terme del 4 al 8 de juny.

 

En total, s’ofereixen 86 places al municipi, distribuïdes per edats. Carmen Cabeza, regidora d’Educació i Escoles Bressol, ha explicat que s’han mantingut els 12 grups actuals. Cabeza també ha fet referència a la davallada de naixements l’any 2017: “S’ha fet tot el possible per poder mantenir l’estructura actual i que sigui sostenible”. Enguany s’ha treballat especialment la difusió de l’oferta, mitjançant la instal·lació banderoles al municipi, la pàgina web del consistori i els mitjans locals. Un dels objectius, segons explica la regidora, és rebre alumnes d’altres municipis, oferir aquest servei a famílies que treballen a Palau-solità i Plegamans, “garantint que qualsevol nen o nena de Palau-solità i Plegamans que requereixi una plaça, la tindrà abans que algú que no resideixi en el poble. De fet, el sistema de matriculació ja ho estableix”.

 

Jornades de portes obertes

Durant la primera setmana del període de preinscripció, s’han organitzat les jornades de portes obertes a les escoles bressol, amb l’objectiu que les famílies coneguin les instal·lacions, l’equip docent i la proposta educativa de cadascun dels centres. Les jornades tindran lloc:

 

Ambdós centres, com a centres públics homologats pel departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, compten amb equips humans formats per professionals qualificades. Ofereixen preus, horaris (de 7.30 a 17 h) i serveis flexibles per adaptar-se a les necessitats de les famílies.

 

Es troben en dos edificis òptims com a escoles bressol: espais amples, lluminosos i adaptats als diversos grups d'edat i activitats, cuina pròpia, patis segurs i extensos... Organitzen, a més, projectes educatius específics, innovadors i experimentals.


Imatges relacionades

  • Escola Bressol Patufet.

    Escola Bressol Patufet.

  • Aula de l'Escola Bressol el Sol

    Aula de l'Escola Bressol el Sol

  • Cartell Escoles bressol curs 2018-19

    Cartell Escoles bressol curs 2018-19

Documentació adjunta