Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Obert el termini de preinscripció de l’Escola Municipal d’Adults

19 de juny de 2018L’Escola Municipal d’Adults obre, avui, el seu període de preinscripció per al curs 2018-19. Del 19 al 28 de juny, totes les persones que vulguin gaudir de la seva oferta formativa, s’hauran d’adreçar al centre (carrer Dom Bosco, 31-33) per entregar la seva sol·licitud. La formalització de la matrícula tindrà lloc del 2 al 5 de juliol i del 4 al 13 de setembre.

 

L’Escola Municipal d’Adults oferirà:

 

 • Graduat en Educació Secundària (GES): Curs en horari de tarda, de 18 a 21 h, de 34 mòduls, repartits en dos anys acadèmics. Cal ser major de 18 anys o complir-los aquest 2018.
 • Preparació a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM): Curs en horari de tarda, de 17.30 a 20 h, adreçat a les persones sense el GES que vulguin accedir a un CFGM. Cal ser major de 17 anys o complir-los durant el 2019.
 • Preparació a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS): Curs en horari de tarda, de 19 a 22 h, adreçat a persones que vulguin accedir a un CFGS. Cal ser major de 19 anys o complir-los el 2019.
 • Català: Curs de perfeccionament de la llengua oral i escrita. S’ofereixen diferents nivells i cal tenir 18 anys o complir-los el 2018 per accedir-hi.
 • Anglès: Curs en horari de tarda, els divendres entre les 15.30 i les 20 h, depenent del nivell. Hi ha tres nivells disponibles (A1.1, A1.2 i A2.1) i cal ser major d’edat per accedir-hi.
 • Formació instrumental: Consta de tres nivells: alfabetització, neolectors i certificat.

A més de la formació, l’Escola Municipal d’Adults organitza sortides culturals per l’alumnat durant el segon i tercer trimestre del curs, festes tradicionals i la setmana cultural. Aquesta té lloc l’última setmana de final de curs. Enguany, s’ha centrat en l’intercanvi de coneixements entre els i les alumnes i s’han impartit classes sobre la tècnica d’aquarel·la, iniciació a la samba o fotografia amb dispositius mòbils, per exemple.

 

Per a més informació sobre els cursos i el període de preinscripció, podeu contactar amb l’Escola Municipal d’Adults:

 

C/Dom Bosco, 31-33

93 864 04 90

escolaadults@palauplegamans.cat

Horari d’atenció al públic (durant el període de preinscripció i matrícula): de dilluns a dijous, de 18 a 20 h.

 


Imatges relacionades

 • EMPA Auleda

  EMPA Auleda

 • Cartell Preinscripcions i matrícula de l'Escola d'Adults

  Cartell Preinscripcions i matrícula de l'Escola d'Adults