Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

L’aportació econòmica de Serveis Educatius no cobreix tot el mobiliari de l’Institut Can Periquet

5 de juliol de 2018El Consell Escolar Municipal ha reclamat, a través d’una carta, que el CES Can Periquet pugui iniciar el curs 2018-19 “dignament”

 

El 3 de juliol, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va entrar per registre de Serveis Territorials d’Ensenyament del Vallès Occidental una carta per reclamar una dotació econòmica que permeti “que el CES Can Periquet pugui iniciar al setembre el curs 2018-19 dignament”. L’enviament d’aquesta carta va ser acordat en l’última sessió del Consell Escolar Municipal, el 25 de juny.

 

Després de la visita institucional al centre, el passat 14 de juny, on es va poder comprovar “la qualitat de l’obra, l’amplitud de les aules i la bona evolució de la consecució de l’obra”, la directora del CES Periquet va informar de la dotació econòmica rebuda per a mobiliari i material educatiu per part de Serveis Territorials d’Ensenyament. Aquesta només cobreix taules i cadires per a l’alumnat i 4 pissarres i suros, però no les taules i cadires del professorat, armaris o mobiliari i material de laboratori.

 

Davant aquesta situació, el Consell Escolar Municipal demana, a través d’aquesta carta, que es reconsideri l’aportació econòmica, perquè “aquestes mancances afecten directament a alumnes, professorat i famílies del centre, i també a la tasca pedagògica i educativa”.


Imatges relacionades

  • Visita a les obres de l'IES Can Periquet

    Visita a les obres de l'IES Can Periquet