Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 24 de setembre

S’inicia una diagnosi de l’educació per a adults al municipi

14 de desembre de 2018Durant les pròximes setmanes, es faran enquestes a peu de carrer per conèixer les impressions de la ciutadania

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans està treballant en l’elaboració d’una diagnosi de l’educació permanent que s’ofereix a la vila. L’objectiu és adaptar, el màxim possible, l’oferta municipal de cursos i tallers per a la població general i les seves necessitats formatives, ja que la formació permanent i el reciclatge es consideren un pilar bàsic per a tota la població. L’estudi servirà per presentar noves propostes que marcaran les accions a executar en un futur pròxim.

 

Durant les pròximes setmanes, la psicopedagoga encarregada d’elaborar la diagnosi portarà a terme enquestes anònimes a peu de carrer per tal de recollir les opinions de veïns i veïnes majors de 18 anys sobre aquesta qüestió. L’enquesta pretén obtenir informació, per exemple, sobre la importància que té la formació permanent per a la ciutadania, si coneixen o no l’oferta municipal, quins són els àmbits formatius d’interès o quines preferències horàries tenen. 


Imatges relacionades

  • EMPA Auleda

    EMPA Auleda