Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

L’Ajuntament i la Generalitat inauguren oficialment l’institut Can Periquet

13 de febrer de 2019Aquest matí l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el conseller d’Educació Josep Bargalló han inaugurat oficialment l’edifici de secundària de l’Institut Can Periquet. A l’arribada han pogut conèixer un consell d’alumnes de 2n d’ESO que han volgut agrair la construcció de l’edifici i alhora transmetre algunes millores que creuen que s’haurien de fer.

 

Seguidament s’ha fet la descoberta de la placa inaugural situada a l’entrada de l’Institut amb el conseller, tres alumnes i l’alcaldessa. La directora del centre, Montserrat Pedrol, ha acompanyat la comitiva a realitzar una visita a les instal·lacions. Al llarg del recorregut s’han entrat a diverses classes i a diferents equipaments de l’institut.

 

Per finalitzar l’acte Montserrat Pedrol ha remarcat que “la comunitat educativa de Can Periquet hem assumit el repte d’iniciar aquest centre amb il·lusió i coratge, però alhora també amb responsabilitat, compromís, treball en equip i coherència i cultura de centre compartida que ens ha ajudat a definir i construir el nostre projecte”.

 

El conseller d’educació Josep Bargalló ha afirmat referint-se a la construcció del nou Institut Can Periquet que “hem après que la innovació educativa té a veure amb l’espai, condiciona molt la manera d’ensenyar, i és molt important anar adequant els nous plantejaments educatius amb els nous tipus d’espais com el que inaugurem avui aqui”.

 

Per la seva banda l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós ha volgut agrair la feina feta des de la conselleria i de tot el departament i ha regalat al conseller un llibre sobre els espais i racons i el conte il·lustrat “Història del nostre temps” de Iolanda Blesas, Susanna LLoret amb il·lustracions d’Emma Bravo.

A finals del curs escolar actual es realitzarà una festa final d’inauguració de l’Institut Can Periquet.


Imatges relacionades

  • Xerrada amb alumnes Can Periquet

    Xerrada amb alumnes Can Periquet

  • Inauguració amb placa de Can Periquet

    Inauguració amb placa de Can Periquet