Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans rep 5 distincions del Banc de bones pràctiques

15 de febrer de 2019L’acte d’entrega va tenir lloc ahir a càrrec de la Fundació Pi i Sunyer i la Federació de Municipis de Catalunya

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va rebre ahir el reconeixement per part del Banc de Bones Pràctiques a cinc projectes locals. Aquestes distincions es dona als municipis amb iniciatives o accions innovadores que han estat certificades com a bona pràctica pel Banc de Bones Pràctiques, la Fundació Pi i sunyer i la Federació de Municipis de Catalunya.

 

L’acte estava emmarcat dins de la conferència sobre innovació democràtica i govern local, es van reconèixer les iniciatives d’un total de 81 municipis d’arreu del territori català. El Banc de Bones pràctiques és una iniciativa de la Fundació Carles Pi i sunyer d’estudis autonòmics i locals, que compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, que pretén promoure la millora i la innovació en els governs locals.

 

Els cinc projectes sorgit de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans que van rebre el certificat de bona pràctica en el període 2014-2018 van ser: el Protocol d’actuació davant la suspensió d’assistència als centres de secundària, el pla educatiu Educa16, el programa d’apoderament i prevenció en salut jove, Saluda’t, el programa de prevenció de drogues i riscos associats i la cogestió de l’equipament juvenil l’Escorxador.

 

L’avaluació d’aquestes bones pràctiques es basa en criteris de qualitat que coincideixen amb els principis i objectius d’autonomia local i bona governança democràtica local.

 

A l’acte van assistir el regidor i 2n tinent d’Alcaldia Marc Sanabria i la regidora i 4a tinent d’Alcaldia Luisa Fernàndez. Sanabria i Fernández han volgut donar les gràcies a tot l’equip tècnic que ha fet possible la rebuda d’aquestes distincions i remarcar la importància de seguir treballant pel futur amb aquests principis i objectius de bona governança democràtica local.


Imatges relacionades

  • Entrega distincions Bones Pràctiques

    Entrega distincions Bones Pràctiques

  • Els regidors Marc Sanabria i Luisa Fernández amb les distincions de Bones Pràctiques

    Els regidors Marc Sanabria i Luisa Fernández amb les distincions de Bones Pràctiques