Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

La Fundació CASSA lliura els premis del Concurs de Dibuix

12 de març de 2019El certamen, que arriba a la seva 19a edició al municipi, s’emmarca en el programa educatiu EDUCASSA

 

Aquest dilluns, 11 de març (18 h, a Can Cortès), CASSA, empresa concessionària del servei de subministrament d'aigua potable a Palau-solità i Plegamans, va celebrar l’acte de lliurament de premis del seu Concurs de Dibuix. Es tracta de la 19a edició del certamen que premia les millors obres sobre l’aigua i el medi ambient presentades pels estudiants del municipi. Àlex Navarro, de l’escola Can Cladellas, va rebre el primer premi.

 

Enguany han participat al Concurs de Dibuix una cinquantena d’escoles dels municipis de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Sant Quirze del Vallès.

 

El Concurs de Dibuix CASSA és una de les iniciatives de conscienciació mediambiental que desenvolupa la companyia que gestiona el servei municipal d’aigües i que, des de fa 32 anys, es convoca en el marc del programa educatiu EDUCASSA. El Concurs de Dibuix posa el punt i final a l’activitat ‘El recorregut de l’aigua: des del lavabo fins al riu’ que la Fundació CASSA ofereix als estudiants d’entre 10 i 14 anys. En aquesta activitat, que es porta a terme a l’EDAR del Riu Ripoll, els alumnes coneixen el procés de depuració de les aigües i fan una simulació del procés a petita escala en el Laboratori d’EDUCASSA.

 

L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de Josep M. Manyosa, director de concessions de CASSA, de la 1a Tinenta d’Alcalde i regidora d’Educació, Carmen Cabeza, i del regidor de Joventut, Marc Sanabria.

 

Els guardonats

 

El primer premi ha guanyat  una bicicleta i, els segon, un patinet. Els accèssits van emportar-se uns altaveus bluetooth. L’escola on pertany el primer premi, Can Cladellas, també va rebre un val per a material escolar. I tots els finalistes, un detall sorpresa.

 

Els premiats del concurs a Palau han estat:

 

1r premi. Alex Navarro Álvarez. Can Cladellas.

2n premi. Martí Oliver López. Can Cladellas.

Accèssit. Sheila Artiol Avellán. Can Cladellas.

Accèssit. Aran Blaya Pozo. Can Cladellas.

Accèssit. Mireia Rodríguez del Moral. Can Cladellas.


Imatges relacionades

  • Els guardonats i guardonades

    Els guardonats i guardonades

  • Dibuix guanyador

    Dibuix guanyador