Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Les escoles bressol inicien un projecte relacionat amb les noves tecnologies: Campanya Mòbil-xup

12 de setembre de 2019Amb aquesta iniciativa es vol treballar l’ús dels mòbils amb els infants d’edats inferiors

 

Les Escoles bressol municipals de Palau-solità i Plegamans, Patufet i El Sol han iniciat aquest curs 2019-2020 la campanya Mòbil-xup. Amb aquesta campanya es vol conscienciar a tot l’ens educatiu dels infants (docents i famílies) a prendre consciència de la importància de fer un ús adequat del telèfon mòbil davant de i per part dels infants. Alhora també es vol proporcionar a aquestes persones idees concretes per garantir les bones pràctiques.

 

Amb el temps i amb les noves tecnologies el telèfon mòbil ha passat a fer la funció que abans feia el xupa-xup, en edats molt petites ja hi ha qui ofereix el seu fill o filla el telèfon mòbil com a eina d’entreteniment. D’aquesta premissa ha nascut el nom de la campanya: Mòbil-xup.

 

Es tracta d’un projecte integral que treballarà 3 àmbits: Formació amb l’equip docent, difusió i xerrada amb les famílies i creació d’impactes publicitaris (eslògans) en els  diferents espais  de les escoles bressol.

 

La campanya ha sorgit com a iniciativa de l’Ajuntament de Palau-solità qui va encomanar a l’educadora Alba Castellví la redacció del projecte i l’execució de la campanya.


Imatges relacionades

  • Formació Mòbil-xup

    Formació Mòbil-xup

  • Formació Mòbil-xup

    Formació Mòbil-xup