Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost

Les famílies de les escoles bressol municipals reben formació per a la prevenció de l’ús de les pantalles

30 d'octubre de 2019La campanya Mòbil-xup està adreçada a famílies i docents

 

Aquest mes d’octubre han tingut lloc dues de les xerrades programades per la campanya Mòbil-xup, per la prevenció de l’ús de les pantalles davant de i per part dels infants. El dia 15 va tenir lloc a l’escola bressol Patufet i el dia 28 a l’escola bressol el Sol.

 

Aquestes xerrades són la segona acció que s’havia de realitzar dins la campanya Mòbil-xup, anaven adreçades a les famílies de les escoles bressol per tal de compartir el projecte amb elles. Les xerrades van servir per exposar  als pares i mares una reflexió sobre la importància del modelatge i de l’ús responsable del telèfon mòbil, i se’n va extreure la reflexió que és important oferir un model de mesura per evitar entre altres coses, addiccions que més endavant són molt difícils de solucionar.

 

Les formacions a les famílies van anar a càrrec de la formadora Alba Castellví, experta en la relació amb les famílies i  assessora educativa de pares i mares. La tercera i darrera part del projecte consistirà a col·locar eslògans en punts estratègics de les escoles i anar-los canviant periòdicament i d’aquesta manera serviran com a impactes recordatoris.

 

La campanya ha sorgit com a iniciativa de l’Ajuntament de Palau-solità qui va encomanar a l’educadora Alba Castellví la redacció del projecte i l’execució de la campanya.


Imatges relacionades

  • Xerrada a l'escola bressol El Sol

    Xerrada a l'escola bressol El Sol