Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

Oberta la convocatòria per participar en el concurs de dibuix d’Educació viària de Palau-solità i Plegamans

17 de febrer de 2020Hi ha temps fins al 25 de març per presentar els treballs

 

Amb motiu de la celebració dels 30 anys dels cursos d’Educació Viària que imparteix la Policia Local a Palau-solità i Plegamans, s'ha convocat un concurs de dibuix per commemorar aquesta data. Des d’aquesta setmana, ja està oberta la convocatòria per participar en el concurs de dibuix d’Educació per la mobilitat segura de Palau-solità i Plegamans. Hi poden participar tots els nois i noies que durant l’any escolar actual (2019-2020) estiguin cursant cicles d’infantil i primària a qualsevol escola de la vila.

 

Els dibuixos han d’estar relacionats amb els continguts de l’Educació per la Mobilitat Segura que imparteixen a les escoles els monitors d’EDUMS de la Policial Local. Les temàtiques i categories són les següents:

 

  • Categoria A, P3 a P5: El Policia Local, el meu amic.
  • Categoria B, 1r a 3r: Com vaig a l’escola.
  • Categoria C, 4rt a 6è: Circulant pels carrers del poble.

Els dibuixos s’han de presentar al personal docent de les escoles fins al 25 de març a les 14 h. Han d’estar en format DIN-A4, en un o diferents colors. El primer classificat de cada una de les categories rebrà una bicicleta i casc, el segon classificat rebrà un patinet i el tercer un tiquet valorat en 30 euros per canviar per material escolar. Per a més informació consulta les bases adjuntades a la notícia.

 

Trenta anys d’educació viària

 

Durant aquests 30 anys de dedicació a l’Educació Viària, la Policia ha rebut diversos reconeixements i bones pràctiques en matèria d’Educació per la Mobilitat Segura. L’any 2016 des de la Diputació de Barcelona es va fer entrega d’un diploma per l’èxit de la seva implantació i pel grau de transferibilitat cap a altres municipis de la pràctica presentada que rebia el títol de “Transformant la mobilitat a través de l’educació viària”.

 

L’any 2017 es va rebre el reconeixement de “La ERSCharter – Carta Europea de Seguridad Vial” a la feina efectuada per la Unitat Mòbil i Educació Viària de la Policia Local. Aquesta pràctica va obtenir a més el 18è lloc d’entre les cent pràctiques presentades. L’any 2018 van participar en els “Premios FESVIAL de Seguridad Vial para policias locales”.

 

Els cursos i tallers d’Educació Viària contemplen visites a la comissària de les escoles del municipi, xerrades, classes teòriques sobre educació viària i mobilitat, sortides en bicicleta i espectacles teatrals per conèixer les normes de trànsit i altres conceptes cabdals a l’hora d’evitar riscos.


Imatges relacionades

  • Imatge concurs dibuix Educació Viària.

    Imatge concurs dibuix Educació Viària.

Documentació adjunta