Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

El Departament d'Educació ajorna les preinscripcions escolars i els exàmens de selectivitat

18 de març de 2020El Departament d'Educació ha decidit ajornar la preinscripció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària, que havia de començar dilluns vinent, així com la selectivitat. Pel que fa a la preinscripció el Departament d’Educació donarà en breu més detalls d’un procés que no es farà “fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat”, segons fonts de la conselleria.

 

Quan es va decretar el tancament dels centres, el departament es va plantejar obrir unes hores les escoles per poder lliurar la documentació, una opció que ara no es veu factible amb les creixents mesures de confinament. També va assenyalar la possibilitat d’habilitar la preinscripció telemàtica, extrem que tampoc s'ha confirmar, de moment.

 

El calendari publicat fixava la preinscripció entre el 23 de març i l'1 d'abril, amb el sorteig per desempatar el 5 de maig i les matriculacions del 16 al 22 de juny.  

 

Feu clic en el següent enllaç per anar a la pàgina municipal on oferim informació dels centres educatius i altres detalls: informació educació


Imatges relacionades

  • Aules buides

    Aules buides

  • Nen estudiant a casa

    Nen estudiant a casa

Enllaços relacionats