Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

La crisi del Coronavirus i el confinament marquen la segona sessió del tercer Consell d’Infants

19 de maig de 2020Es va realitzar de manera virtual i es va centrar en l’actual situació que estan vivint els nens i nenes a casa seva arran de la Covid-19

 

El passat 14 de maig va tenir lloc la segona reunió del Consell d’Infants d’aquest any, que ja n’havia realitzat una primera al novembre de l’any passat. La temàtica d'aquest Consell era la lluita contra les violències però, la situació actual ha fet canviar-ne el plantejament, posant en relleu el que estan vivint cadascun d’ells i elles a casa seva durant aquests mesos de confinament.

 

D'aquesta reunió, que es va realitzar de manera virtual, van sortir unes reflexions molt interessants i unes primeres idees per confeccionar un vídeo amb imatges relacionades amb el confinament. En aquest reportatge, els nens i nenes consellers i consellers tindran l'oportunitat de compartir les seves sensacions, aprenentatges, paraules d’ànims i estratègies, així com tot allò que hagin fet servir per fer més fàcil el confinament. L'objectiu és fer-ho sempre des d’una mirada positiva i mostrant la gran capacitat que han demostrat els infants per adaptar-se a les circumstàncies.


Imatges relacionades

  • Reunió Virtual Tercer Consell d'infants.

    Reunió Virtual Tercer Consell d'infants.

  • Reunió Virtual Tercer Consell d'infants.

    Reunió Virtual Tercer Consell d'infants.