Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

El dia 25 de maig comença la preinscripció telemàtica al curs 2020-2021 del Programa de Formació i Inserció (PFI)-Pla de Transició al Treball (PTT)

22 de maig de 2020El programa està destinat a joves d'entre 16 i 21 anys sense titulació de l'ESO

 

El Pla de Transició al Treball (PTT) és una modalitat dels Programes de Formació i Inserció (PFI) que organitza el Departament d’Educació amb la col·laboració de l'Ajuntament. L’objectiu és proporcionar formació general i formació en un àmbit professional a joves que han finalitzat l’ESO sense graduar per tal que puguin estudiar una formació polivalent per poder fer la prova d'accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà el proper curs o bé inserir-se en el món laboral. 

 

 

A Palau-solità i Plegamans s'ofereixen dues modalitats d'aquest curs:

 

-Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic

-Auxiliar de Muntatges d'Instal·lacions Elèctriques, d'Aigua i Gas.

 

Com fer la preinscripció

 

Trobareu tota la informació sobre aquesta formació professional clicant en aquest enllaç

 

Per fer el tràmit de preinscripció cal enviar la següent documentació a l'adreça de correu electrònic: a8960036@xtec.cat

 

En el cas que no es pugui realitzar la preinscripció telemàtica, els documents es poden entregar a la secretaria de l'IES Ramón Casas i Carbó (Carrer de Lluís Companys, 2, 08184 Palau-solità i Plegamans, Barcelona).

 

Documentació a entregar:

 

- Formulari de sol·licitud de preinscripció (disponible a partir del dia 25 de maig a l’enllaç anterior). 

  - Fotocopia del DNI, NIE o Passaport. 

  - Si el domicili és diferent al que diu el DNI, amb la targeta de residència on consta el NIE o no es té NIE: Certificat o volant municipal de convivència.

  - Certificat d'estudis o altra documentació que acrediti el nombre de cursos escolaritzats a l'ESO i l'últim curs que s'ha realitzat o que s'està realitzant. 

  - Si l'alumne és menor d'edat: 1) Fotocopia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. 2) Fotocòpia del DNI/NIE de la persona sol·licitant )pare, mare o tutor legal) o de la targeta de residència on consta el NIE si es tracta de persones estrangeres.

 

En cas de dubtes en la realització del tràmit de preinscripció podeu trucar entre les 9 i les 14 hores els dies de la preinscripció al tel. 672645361.

 

 

Informació complementària a: Pla de Transició al Treball.

 


Imatges relacionades

  • Preinscripció PFI-PTT

    Preinscripció PFI-PTT

  • Activitats PFI-PTT curs passat.

    Activitats PFI-PTT curs passat.

Enllaços relacionats