Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol

Es reactiva el concurs de dibuix d’Educació Viària

9 de juny de 2020S’amplia la data d’entrega al 21 de juny i s’hauran d’enviar en format electrònic

 

El concurs de dibuix pels 30 anys de l’Educació Viària a Palau-solità i Plegamans, que havia quedat aturat pel Coronavirus, es reactiva. Finalment les obres es presentaran mitjançant un correu electrònic a l’adreça: dibuix2020@palauplegamans.cat entre els dies 11 i 21 de juny ambdós inclosos.

 

Els dibuixos es presentaran via e-mail, sense distinció de format escollit, en un o diferents colors, a tinta, llapis, aquarel·la etc. Tant al correu com al peu del dibuix haurà de figurar amb claredat el nom i cognoms de l’alumne/a, curs (2019-2020 escola a la què pertany i telèfon de contacte de la família.

 

Recordem que hi poden participar tots els nois i noies que durant l’any escolar actual (2019-2020) estiguin cursant cicles d’infantil i primària a qualsevol escola de la vila.

 

Els dibuixos han d’estar relacionats amb els continguts de l’Educació per la Mobilitat Segura que imparteixen a les escoles els monitors d’EDUMS de la Policial Local.

 

Les temàtiques i categories són les següents:

 

  • Categoria A, P3 a P5: El Policia Local, el meu amic.
  • Categoria B, 1r a 3r: Com vaig a l’escola.
  • Categoria C, 4rt a 6è: Circulant pels carrers del poble.

El primer classificat de cada una de les categories rebrà una bicicleta i casc, el segon classificat rebrà un patinet i el tercer un tiquet valorat en 30 euros per canviar per material escolar. Per a més informació consulta les bases adjuntades a la notícia.

 

Una vegada seleccionats els dibuixos guanyadors, s’informarà personalment la família, emplaçant-los amb data i hora per efectuar el lliurament de premis.

 

Trenta anys d’educació viària

 

Durant aquests 30 anys de dedicació a l’Educació Viària, la Policia ha rebut diversos reconeixements i bones pràctiques en matèria d’Educació per la Mobilitat Segura. L’any 2016 des de la Diputació de Barcelona es va fer entrega d’un diploma per l’èxit de la seva implantació i pel grau de transferibilitat cap a altres municipis de la pràctica presentada que rebia el títol de “Transformant la mobilitat a través de l’educació viària”.

 

L’any 2017 es va rebre el reconeixement de “La ERSCharter – Carta Europea de Seguridad Vial” a la feina efectuada per la Unitat Mòbil i Educació Viària de la Policia Local. Aquesta pràctica va obtenir a més el 18è lloc d’entre les cent pràctiques presentades. L’any 2018 van participar en els “Premios FESVIAL de Seguridad Vial para policias locales”.

 

Els cursos i tallers d’Educació Viària contemplen visites a la comissària de les escoles del municipi, xerrades, classes teòriques sobre educació viària i mobilitat, sortides en bicicleta i espectacles teatrals per conèixer les normes de trànsit i altres conceptes cabdals a l’hora d’evitar riscos.


Imatges relacionades

  • Educació viària

    Educació viària

Documentació adjunta

Enllaços relacionats