Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 17 de setembre

Avui comença el període de matriculació a les escoles bressol municipals per al curs 2020-2021

17 de juny de 2020Els tràmtis s'hauran de fer preferentment de manera telemàtica

 

Les dues escoles bressol municipals inicien el seu període de matriculació per al curs escolar 2020-2021 avui 17 de juny, i finalitzarà el 23 del mateix mes. Aquest any se n’ofereixen 61 places de 0 a 3 anys.

 

Tal com ja va passar el curs passat, la sol·licitud de matriculació s'haurà de fer preferentment des d’aquest enllaç i així evitar els desplaçaments fora de casa de les famílies per prevenció davant la COVID-19. Només s’han de seguir les instruccions de la pàgina web.

 

En aquest enllaç, les famílies tenen la possibilitat de descarregar els formularis de la Sol·licitud de matriculació a l'Escola Bressol Municipal i el de Autorització per administració de medicaments i assistència mèdica en horari escolar, i emplenar-lo telemàticament.

 

A part de telemàticament, la matrícula també es podrà tramitar presencialment a l’Ajuntament, però abans s'haurà de demanar cita prèvia trucant per telèfon 93 864 80 56 en horari de 9 a 14h. L'Oficina d'atenció en matèria de registre es troba a l'edifici de l'Ajuntament, Plaça de la Vila, 1.

 

Documentació a aportar:


Imatges relacionades

  • Escola Bressol El Sol

    Escola Bressol El Sol

Enllaços relacionats