Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Arrenquen els Casals d’Estiu a Palau-solità i Plegamans

29 de juny de 2020N’hi ha un organitzat per l’AFA de Can Cladellas, un per l’Hoquei Club, un pel Club de Futbol Sala i un pel Futbol Club Palau-solità i Plegamans

 

Avui 29 de juny comencen els Casals d’Estiu de Palau-solità i Plegamans. Enguany arrel de la pandèmia provocada per la Covid-19 s’han hagut d’adaptar a les circumstàncies actuals. Per una part hi ha un casal organitzat per l’AFA Can Cladelles del 29 de juny al 31 de juliol, el qual està obert a infants de tot el municipi. Per altra banda les entitats esportives com l’Hoquei Club, el Club de Futbol Sala i el Futbol Club de Palau-solità i Plegamans també realitzen els seus casals.

 

El Casal de Can Cladellas es farà en horari de 7:30 a 18 h i es seguiran totes les mesures de seguretat que recomana el departament de Salut i la Direcció General de Joventut: 

 • Grups de màxim 10 infants amb un monitor/a per grup
 • Seguiment del protocol de neteja i desinfecció 
 • Tots els monitors i monitores tenen el títol de monitor/a d’educació en el lleure hi han fet la formació corresponent de seguretat i higiene que ha realitzat la Direcció General de Joventut en col·laboració amb Sanitat. 
 • Es prendrà la temperatura cada dia als infants
 • Entrades i sortides per torns i per espais diferenciats.

Les activitats del casal seran de tota mena, des de manualitats a jocs de moviment i aquest any ens volem centrar molt a reforçar el vincles d’amistat entre els infants i el respecte entre ells i la diversitat. A més es realitzarà servei de menjador.

 

Pel que fa als casals de l’Hoquei Club Palau de Plegamans, Club Futbol Sala Palau-solità i Plegamans i Futbol Club Palau-solità i Plegamans, com cada any es faran a les instal·lacions esportives municipals i al Club Esportiu Piscines Sant Carles, cedint-li un espai esportiu a l’IES Ramon Casas i Carbó, també del 29 de juny al 31 de juliol.

 

Les entitats esportives vetllaran per mantenir grups de convivència de màxim 10 nens/es en un espai que els permeti mantenir la distància de seguretat. Prèviament, la família o tutor/a legal del jove haurà d’entregar a l’entitat, un document de declaració responsable en el qual s’indica que aquest no forma part de grups de risc ni conviu amb ningú d’aquest tipus de grup. I on també s’indicarà que han sigut informats pels organitzadors sobre la Covid-19 i les mesures d’higiene i prevenció que duran a terme durant l’activitat. A més de la comprovació diària de símptomes de tothom que participi en el casal. Tot centralitzat en la figura del responsable de i higiene que haurà de tenir cada entitat organitzadora.

 

La proposta d’activitats s’ha adaptat al context actual. Algunes són plenament esportives i altres es combinaran amb el món del lleure. A més podran gaudir d’estones de piscina. Sempre prioritzant la seguretat i participació de tothom.

 


Imatges relacionades

 • Cloenda Casals d'Estiu.

  Cloenda Casals d'Estiu.

 • Can Cladellas

  Can Cladellas