Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

167 famílies de Palau-solità i Plegamans han sol·licitat beques menjador aquest curs 2019-2020

3 de juliol de 2020L’Ajuntament ha aprovat i/o complimentat 61 beques i n’ha denegat tres

 

El Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) ha rebut un total de 167 sol·licituds de beques menjador per famílies amb nens i nenes que han cursat educació infantil, primària i secundària el 2019-2020. L’ens comarcal n’ha aprovat 124, mentre que n’ha denegat 43.

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha aprovat i/o complimentat 61 beques i n’ha denegat tres. Aquestes cobreixen el 50% del cost del menjador i l’Ajuntament se n’ha fet càrrec de la resta del cost fins a cobrir la seva totalitat.

 

Un cop distribuïts els ajuts pel CCVOC, Serveis socials de l’Ajuntament valora dues opcions si les situacions sòcio-econòmiques ho requereixen. Per una banda, aprovar les que estan denegades, en situacions de necessitat si fos necessari i per altra complimentar les que estiguin aprovades pel CCVOC per assumir el cost total del servei de menjador (només en casos de necessitat i de seguiment per part de l’àrea de serveis socials).

 

A més, des de Serveis Socials, s’atorguen, també, les beques menjador per a infants de les escoles bressol municipal. De les 7 sol·licituds, se n’han aprovat 3.

 

Amb la pandèmia provocada per la COVID-19, es va deixar d’assistir a l’escola de manera presencial i per tant tampoc es va poder mantenir el servei de menjador. Les 124  famílies que tenien l’ajut de menjador aprovat pel CCVOC han rebut una targeta moneder amb un import de 4€/dia, 272€ des del 13 de març fins el 21 de juny de 2020, per donar suport a l’alimentació dels seus fills i filles.


Imatges relacionades

  • Menjador de l'Escola Can Cladellas.

    Menjador de l'Escola Can Cladellas.