Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

El Tercer Consell d’Infants finalitza amb la projecció del vídeo sobre el confinament

8 de juliol de 2020L’Alcalde Oriol Lozano ha proposat fer una trobada presencial abans d’acabar l’estiu per donar un tancament definitiu

 

Aquest dimecres 8 de juliol ha tingut lloc, telemàticament, la cloenda del tercer Consell d’Infants del curs 2019-2020. A l’acte virtual hi han assistit l’alcalde Oriol Lozano i el regidor de Joventut Ignasi Fargas, així com els dinamitzadors del Consell d’Infants i alguns dels consellers i conselleres participants.

 

Durant el temps que ha durat la trobada els consellers i conselleres han exposat el treball fet durant aquests mesos i han vist i analitzat el vídeo que han creat amb imatges relacionades amb el confinament. En aquest reportatge, els nens i nenes consellers i consellers han tingut  l'oportunitat de compartir les seves sensacions, aprenentatges, paraules d’ànims i estratègies, així com tot allò que hagin fet servir per fer més fàcil el confinament. L'objectiu ha estat fer-ho sempre des d’una mirada positiva i mostrant la gran capacitat que han demostrat els infants per adaptar-se a les circumstàncies.

 

També hi ha hagut temps perquè els infants expliquessin anècdotes i què han fet durant aquest confinament. L’alcalde i el regidor han agraït tota la feina feta durant aquests darrers mesos i han proposat fer una trobada presencial per donar un tancament definitiu i poder veure’s les cares en directe després de dues trobades virtuals.

 

El Consell d'Infants és un òrgan de participació de les nenes i els nens de 5è de primària de la vila. Un espai on poden exercir, com a ciutadans que són, el seu dret a reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar al Plenari Municipal les seves propostes, amb la finalitat de contribuir a millorar la seva ciutat.


Imatges relacionades

  • Tercer Consell d'Infants

    Tercer Consell d'Infants