Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

Dos alumnes de batxillerat de Palau-solità i Plegamans guardonats al Certamen Atenea de treballs de recerca

13 de juliol de 2020Dos alumnes de l’Institut Ramón Casas i Carbó han estat guardonats al Certamen Atenea 2019-2020, que reconeix els millors treballs de recerca de batxillerat que realitzen els instituts integrats als Serveis Educatius del Vallès Occidental VIII.

 

L’acte d’entrega d’enguany s’havia de fer a Sentmenat amb els altres alumnes de la comarca guardonats però arran de la pandèmia del Coronavirus, cada Ajuntament ha fet els seus petits actes d’entrega. A l’acte de Palau-solità i Plegamans hi han assistit també l’alcalde Oriol Lozano i el regidor d’Educació Ignasi Fargas i l’inspector d’Educació Lluís Hernández

 

Núria Félez Guerraro, una de les guardonades, ha rebut el reconeixement pel treball “Descobriments pels fàrmacs per la migranya”, amb la tutoria de Juanjo Hernández. L’altre alumne guardonat, Jean Pierre Barrera, que no ha pogut assistir a l’acte, ha rebut el premi per “Cuentos niños, no tan niños” amb la tutoria d’Inma Sánchez i Victoria Álvarez.

 

El Certamen Atenea l'organitza el Departament d'Ensenyament i els ajuntaments de Palau-solità i Plegamans, Castellar del Vallès, Polinyà i Sentmenat. També es va fer entrega de diplomes i obsequis als alumnes guardonats i als tutors i tutores de cadascun d’ells i elles.


Imatges relacionades

  • Certamen Atenea 2020

    Certamen Atenea 2020

  • Certamen Atenea 2020

    Certamen Atenea 2020

  • Certamen Atenea 2020

    Certamen Atenea 2020