Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Les escoles de Palau-solità i Plegamans recullen 240 racions d’aliments per al projecte ‘Recooperem’ del Consell Comarcal

18 de novembre de 2020Aniran destinades a l’associació Càritas de la vila per a les famílies més vulnerables que ho necessitin

 

Les escoles de la vila participants en el projecte ‘Recooperem’ del Consell Comarcal del Vallès Occidental han recollit 240 tàpers amb racions d’aliments sobrants des de l’adhesió de Palau-solità i Plegamans al projecte fa tres setmanes. Aquests tàpers aniran destinats a l’associació Càritas de la vila que ho repartirà a les famílies més vulnerables que ho necessitin. El projecte no s’atura i les escoles seguiran recollint el menjar sobrant durant aquest curs.

 

Aquest programa facilita la recuperació dels aliments a les cuines col·lectives, que d’altra forma es malbaratarien, es congelen i es destinen a entitats socials de proximitat.  Les racions aportades per les escoles complementen les aportacions del banc dels aliments. Són menjars sans, equilibrats i de regeneració de baix cost.

 

L’Ajuntament va iniciar la seva participació en aquest projecte fa tres setmanes amb l’adquisició de quatre congeladors per tal que els menjadors escolars puguin fer el refredament i conservació de forma ràpida i segura així com la bona disposició dels directors de les escoles i de les empreses gestores d’aquestes cuines.

 

Les escoles que hi participen són: l’Escola Can Cladellas, l’Escola Can Periquet; l’Escola Josep M. Folch i Torres, l’Escola Palau, l’Escola bressol municipal Sol i l’Escola bressol municipal el Patufet. Des de cada una d’aquestes escoles hi ha hagut un a les cuines escolars que s’ha encarregat de realitzar la feina de fraccionar, envasar, etiquetar i congelar aquells aliments dictaminats sense risc.


Imatges relacionades

  • Projecte Recooperem

    Projecte Recooperem

  • Cartell projecte Recooperem

    Cartell projecte Recooperem