Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre

Alumnes de sisè de Palau visiten l'escola d'educació viària Attitudes

13 de maig de 2009Des de fa cinc anys, en el marc del programa d'Educació i Mobilitat segura que organitza la Policia de Palau-solità i Plegamans, els alumnes de les escoles de Palau visiten l'escola d'educació viària Attitudes, creada gràcies a l'obra social d'Audi. 

 

Acompanyats dels responsables del curs d'educació viària, 25 alumnes de les escoles CEIP Can Cladellas, Palau i Escola Marinada van desplaçar-se fins a la instal·lació del Futbol Club Barcelona per assistir a l'escola itinerant Attitudes que del 9 al 22 de maig visita Barcelona. 

 

L'escola Attitudes té com a objectiu fomentar entre els més petits el respecte per al medi ambient, la seguretat viaria i les actituds positives envers el trànsit i les persones.

Enguany, l'aspecte innovador de l'escola va ser la incorporació de nous cotxes electrònics, que funcionen amb bateria i que es condueixen de forma similar a un cotxe.

La propera activitat organitzada dins el programa d'Eduació i mobilitat segura serà el proper 5 de juny amb la celebració de la festa  de l'Educació viària a Palau-solità i Plegamans. 


Imatge
Attudes 2

Imatges relacionades

  • Attudes 2

    Attudes 2

  • Attitudes 1

    Attitudes 1

  • Attitudes 3

    Attitudes 3