Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol

Beneficis fiscals sobre la taxa de prestació del servei de gestió de residus

1. Per una correcta recollida porta a porta de la fracció orgànica en les condicions següents:

  • Deixar el cubell amb xip al portal del vostre habitatge, com a mínim un dia a la setmana, segons el calendari de recollida porta a porta de la fracció orgànica.
  • Seleccionar correctament els residus orgànics.
  • Utilitzar bossa compostable.

 

2. Per fer aportacions a PALAU PUNT NET

  

Núm. de visites de l'any anterior  Reducció de la taxa de residus 
 De 5 a 8 visites  10%
 De 8 a 13 visites  15%
 Més de 13 visites  20%

 

 *Aquestes bonificacions s'apliquen quan s'aporten residus a la Deixalleria que no poden ser recollits amb el servei porta a porta (orgànica i rebuig) ni amb els contenidors de recollida selectiva (paper i cartró, vidre i envasos lleugers)

 

Aquestes reduccions s’apliquen automàticament amb la Targeta de Serveis Municipals (TSM), per tant cal dur-la cada vegada que es fa una aportació a PALAU PUNT NET.

 

3. Bonificació del 30% per l'autogestió dels residus orgànics mitjançant un compostador


És acumulable a les bonificacions per aportacions a PALAU PUNT NET. Cal fer la sol·licitud abans del 31 de desembre de l’any anterior al què hagi de tenir efecte, a l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) que la Diputació de Barcelona té al municipi (c. Josep Brunés, 5. Tel.: 93.472.91.79) o al mateix Ajuntament.

 

4. Bonificacions de caire social

 

Exempció del 100% per a contribuents que acreditin que els ingressos familiars no superen l'import del salari mínim interprofessional.

 

Bonificació del 50% per als jubilats i pensionistes llurs ingressos familiars no superin el doble del salari mínim interprofessional.

 

Per gaudir d'aquestes dues bonificacions cal fer la sol·licitud a Serveis Socials de l'Ajuntament, abans del 31 de desembre de l’any anterior al què hagi de tenir efecte.

 

Bonificació del 20% per a les famílies nombroses i monoparentals que acreditin aquesta condició. S'aplica d'ofici quan els beneficiaris hagin fet prèviament la sol·licitud de bonificació de l'Impost de Béns Immobles (IBI) pel mateix concepte.