Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

 

PALAU PUNT NET, la Deixalleria Municipal

Entrada Deixalleria


Horari:
De dimarts a dissabte de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h. Diumenges de 9:00h a 14:00h.

Oberta tot l'any, excepte els dilluns i festius.

 

Adreça: C/Santa Margarida de Boada Vell, S/N (Polígon Industrial Riera de Caldes – davant l’entrada del parc de l’Hostal del Fum). Google maps

  

Tipus de residus: Residus voluminosos (matalassos, sofàs, persianes, etc.), aparells electrònics i electrodomèstics, fustes, ferralla i metalls, runes i residus de la construcció, restes de poda i jardineria, olis de cuina i de vehicles, aerosols, fluorescents, piles i acumuladors, vidre pla, coles, pintures, dissolvents i vernissos, frigorífics, bateries, tóners i cartutxos d'impressores, plaguicides i cosmètics, pneumàtics, paper i cartró, CDs i DVDs, tèxtils i radiografies...

 

PALAU PUNT NET és un centre de recepció i emmagatzematge selectius de productes per a la reutilització i de residus municipals per a tractaments posteriors: la preparació per a la reutilització, la valorització i la disposició final.

 

A més, a PALAU PUNT NET també podràs agafar compost, un bon adob per les teves plantes, procedent de l’orgànica recollida al Vallès i triturat de la poda de l’arbrat viari. El triturat serveix com a “mulching”, un cobriment natural dels conreus que protegeix i millora la fertilitat del sòl.

 

Beneficis fiscals de la taxa de residus

 Beneficis fiscals

    Targeta Serveis Municipals

Targeta Serveis Municipals 

      LA BANKETA,

l'Espai de Reutilització de Palau       

Espai Reutilització 

 Taxa d'ús de la deixalleria

Taxa Deixalleria

  

 Portant els residus a PALAU PUNT NET tots hi guanyem:

  • Separar els residus especials o perillosos de la brossa domèstica per tal d'aplicar el tractament més adequat, evitant la contaminació que provoquen.
  • Facilitar la gestió de materials voluminosos evitant els abocaments incontrolats.
  • Permetre la revalorització, estalviant matèries primeres i reduint la quantitat de residus que van a parar a abocadors i a plantes incineradores.
  • Allargar la vida dels productes, a l'Espai de Reutilització LA BANKETA.