Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 27 de juliol

 

TRANSPORT PÚBLIC

 

Autobusos interurbans

Diverses línies d'autobús connecten Palau-solità i Plegamans amb municipis del seu entorn i amb les ciutats de Barcelona, Sabadell i Mollet del Vallès.

 

Sagalés opera les següents línies:

 

Autobús urbà

Uneix diversos barris entre si i amb el centre del municipi, fent parades a equipaments i centres d'ensenyament.

Els usuaris poden comprar un abonament reduït (10 viatges a 3 euros), que només és vàlid per a aquesta línia. Es pot aconseguir als estancs Palou (av. Catalunya, 229) i Asturgó (av. Catalunya, 129).

 

Consulta els horaris i l'itinerari:

 

Ferrocarril

No hi ha cap línia de ferrocarril que tingui estació al municipi, essent les més properes les de Santa Perpètua de la Mogoda (Rodalies Renfe), Mollet-Santa Rosa (Rodalies Renfe), Mollet-Sant Fost (Rodalies Renfe), la Llagosta (Rodalies Renfe), Sabadell Centre (Rodalies Renfe) i Sabadell Rambla (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya).

 

Rodalies Renfe

Ferrocarrils Generalitat

Rodalies de Catalunya (Generalitat)

 

 

Combinació

És possible la combinació entre el ferrocarril i l'autobús a través de bona part de les estacions de tren esmentades, sobretot a les de Sta. Perpètua (combinació amb la línia d'autobús de Barcelona),  Mollet del Vallès (línia d'autobús de Mollet) i Sabadell (línia d'autobús de Sabadell), si bé cal consultar acuradament els horaris d'ambdós mitjans de transport i l'indret exacte on els autobusos fan parada.

 

Mobilitat i Transports (Generalitat Catalunya)

 

 

Taxi

 • Taxis Aguilar
  Tel.: 672.277.161
 • Auto Taxi Javier Caparrós
  Fins a 8 places.
  Tel.: 617.378.035 / 93.864.98.38
  a/e: xaviercaparros1@gmail.com
 • Ràdio Taxi Palau-Mollet
  Tel.: 93.593.74.01

Estudi de Mobilitat

RSS 2.0

 • Bus urbà

  L’autobús urbà disposa d’una nova parada per apropar el servei a Els Turons

  12 de gener de 2021

  Aquest mes de gener ha entrat en funcionament una nova parada de l’autobús urbà de Palau-solità i Plegamans per millorar el servei i apropar-se a altres zones de la vila. La parada es troba al carrer de la Pujada, cantonada amb Camí de la Serra. Ara, el bus, en lloc de pujar per avinguda Folch i Torres cap a Can Falguera ho fa pel carrer de la Pujada. L’objectiu d’aquesta modificació es poder apropar aquest servei als veïns i veïnes que viuen al sector de Els Turons.

 • Mapa de risc 09/01

  S’activa en fase PREALERTA el pla NEUCAT per aquests dies i el cap de setmana

  8 de gener de 2021

  Protecció Civil de la Generalitat ha posat en PREALERTA el pla NEUCAT per la  previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) d’un episodi de nevades que va començar ahir a les Terres de l’Ebre i que es preveuen generalitzades per dissabte.

 • Bus urbà

  El transport públic de l’àrea de Barcelona mantindrà les mateixes tarifes durant el 2021

  30 de desembre de 2020

  La caducitat dels títols adquirits el 2020 s’amplia fins el 31 de desembre del 2021
   
  Les tarifes del transport públic de l’àrea de Barcelona, on està inclosa Palau-solità i Plegamans, mantindrà les mateixes tarifes pel 2021. Així ho ha decidit el Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM)..

 • Noves mesures COVID-19

  La Generalitat restringeix la mobilitat entre municipis els caps de setmana

  30 d'octubre de 2020

  Queden fora de les restriccions desplaçaments justificats per qüestions mèdiques, laborals o cura de persones dependents
   
  Les noves mesures de contenció de la COVID-19, a més del tancament perimetral de cap de setmana a la vila, contemplen el tancament de centres comercials, establiments de restauració, instal·lacions esportives, cinemes i teatres, la reducció de l’aforament en comerços, cerimònies i museus i la suspensió d’activitats culturals, esportives i extraescolars.

 • Noves mesures

  Noves restriccions de la mobilitat nocturna entre les 22 i les 6 h

  26 d'octubre de 2020

  Per reduir els contagis de la Covid 19, ahir es va aprovar la resolució que prohibeix la mobilitat entre les 22.00 hores i les 06.00h del matí amb la finalitat d’evitar activitats nocturnes d’alt risc, llevat d’aquells desplaçaments o activitats considerades de caràcter essencial.
   
  Segons la resolució, d’aplicació a tot Catalunya, resten prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22.00 hores i les 06.00 hores.

Registres del 1 al 5 de 60
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 12 ]