Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

 

Convocatòria del Pla d'Ocupació 2020

 

Oberta a partir del 10 de febrer 2020. Previsió d'inici dels contractes: abril, maig o juliol (segons perfil professional).

 

S'ha obert la convocatòria del Pla d'Ocupació Municipal 2020. Es contracten 17 persones en situació d'atur per desenvolupar tasques en serveis municipals. 

 

Les Bases del Pla d'Ocupació Municipal 2020 detallen els requisits per optar-hi, la documentació que cal aportar i tota la informació necessària.

 

Les 17 places són per a persones en situació d'atur i que estiguin inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandants de feina. A més, hi ha altres requisits, també d'específics segons el lloc de feina al qual es vol optar.

 

El pressupost es municipal i d'una subvenció de la Diputació de Barcelona, dins el Programa complementari de foment de l'ocupació local i de suport a la integració social del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019

 

El 4 de juny de 2020 van sortir les llistes definitives amb la proposta de contractació.

 

MESURES QUE ES PRENEN AL SERVEI DE PROMOCIÓ ECONÒMICA PALAU AVANÇA DE L’AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS  DEGUT A LES RESTRICCIONS PER L’ESTAT D’ALARMA PEL CORONAVIRUS

 

Queda cancel·lada qualsevol atenció presencial fins a nou avís o finalització del decret

 

 Servei d’Intermediació i Inserció:

-El procés de selecció de PPO s'ha reprès durant la segona quinzena de maig i durant la primera quinzena de juny es publicaran les llistes amb les persones que han sortit seleccionades.

 

Telèfon de contacte: 93 864 53 16

Mail de contacte: ocupacioempresa@palauplegamans.cat

 

 

Actualització 3 de juny 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Més informació a:

 

Palau Avança

Servei Municipal d'Ocupació i Empresa

Carrer Folch i Torres, 88-90

Tel: 93.864.53.16

A/e: ocupacioempresa@palauplegamans.cat

Horari d'atenció: De dilluns a divendres, de 9 a 14h.

Imatges relacionades

  • Una persona contractada en un pla d'ocupació anterior i treballant com a paleta per a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

    Una persona contractada en un pla d'ocupació anterior i treballant com a paleta per a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Enllaços relacionats