Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 13h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Marcat en marró el lloc on es preveu la construcció dels pisos

  L’Ajuntament impulsa un programa d’habitatge públic de lloguer assequible

  1 de desembre de 2020

  El Ple aprova inicialment la modificació del POUM per assignar l’ús d’allotjament dotacional a una finca del sector de La Pineda.
   
  S’hi ubicarà un projecte de construcció d’habitatges protegits de lloguer social per a habitants de Palau-solità i Plegamans, en el marc del conveni de col·laboració entre l’INCASOL, l’Ajuntament i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

 • Serveis Socials

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans adquireix un pis per fer servir com habitatge d’emergència

  24 de novembre de 2020

  S’utilitzarà en casos de manca de domicili com desnonaments, separacions o violència de gènere
   
  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha adquirit un pis a la vila per al seu ús com habitatge d’emergència. S’ha adquirit per un import de 76.254,25 € i es procedirà a la seva reforma i a l’elaboració d’unes bases que passaran a la seva aprovació al ple municipal.

 • Projecte Recooperem

  Les escoles de Palau-solità i Plegamans recullen 240 racions d’aliments per al projecte ‘Recooperem’ del Consell Comarcal

  18 de novembre de 2020

  Aniran destinades a l’associació Càritas de la vila per a les famílies més vulnerables que ho necessitin
   
  Les escoles de la vila participants en el projecte ‘Recooperem’ del Consell Comarcal del Vallès Occidental han recollit 240 tàpers amb racions d’aliments sobrants des de l’adhesió de Palau-solità i Plegamans al projecte fa tres setmanes. Aquests tàpers aniran destinats a l’associació Càritas de la vila que ho repartirà a les famílies més vulnerables que ho necessitin....

 • Pla Local d'Habitatge

  L’Ajuntament enceta un procés participatiu per a l’elaboració del Pla Local d’Habitatge

  13 de novembre de 2020

  Es farà una enquesta on la ciutadania podrà fer propostes per ajudar a millorar-ne la situació a la vila
   
  L’Ajuntament del Palau-solità i Plegamans ha iniciat els treballs d’elaboració del Pla Local d’Habitatge (PLH) per analitzar la situació actual en la matèria i afrontar els nous reptes durant els propers anys. El PLH és el document tècnic que defineix, per un període de sis anys, les estratègies i propostes que cal desenvolupar per fomentar el dret de la ciutadania a gaudir...

 • Signatura conveni amb Open Arms

  Conveni de l'Ajuntament amb l’ONG Open Arms

  7 d'octubre de 2020

  L’acord permetrà destinar recursos a la protecció de les persones migrades així com a projectes educatius a les escoles locals
   
  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha signat un conveni amb la Fundació Proactiva Open Arms per col·laborar en les seves tasques de protecció de persones migrades i refugiades a la Mediterrània.

Registres del 1 al 5 de 100
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 20 ]