Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 17 de setembre

 

POUM

 

El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) ha entrat en vigor en haver-se publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el 30 d'octubre del 2015.

 

Consulteu el POUM en vigor i aprovat definitivament.

 

Atenció personalitzada

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ofereix la possibilitat que totes les persones interessades concertin reunions personalitzades per aclarir dubtes sobre el POUM. Cal trucar al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (93.864.80.56) per concertar les visites.

 

 

 

POUM: versió d'abril del 2015

Abans de la seva entrada en vigor s'havia aprovat de forma definitiva el 23 d'abril del 2015 per part de la Generalitat de Catalunya i a través de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona (CTUB), després que el Ple Municipal l'aprovés de forma provisional en la sessió ordinària del 26 de març del 2015.

 

A banda de consultar el POUM vigent a la pàgina del Departament de Territori (enllaç anterior) també podeu consultar la versió del POUM aprovat a l'abril del 2015 als següents enllaços, on els arxius tenen major resolució. En aquest cas, el POUM està dividit en dues parts. Per una banda, Documentació, on s'hi pot trobar la memòria, normes, catàlegs, fitxes gràfiques, estudis, informes... Per l'altra, Plànols, on hi són les representacions sobre el terreny del que estableix el POUM. Com a document adjunt d'aquesta pàgina hi ha un Índex de documentació i plànols, que pot ser útil per copsar el global del POUM, orientar-se i trobar el document o plànol que interessi.